Concert ‘Voice with Passion’

Avondconcert = UITVERKOCHT.
Extra matineevoorstelling om 15.30 uur. 

Op zaterdag 13 april a.s. om 15.30 uur en 20.00 uur zal Voice in Open Haven het concert “Voice with Passion” ten tonele gaan brengen. Door middel van zang en spel komt het Paasverhaal opnieuw tot leven, waarbij Harry Jaspers Focks als verteller het publiek meeneemt in de laatste dagen van het leven van Jezus.
Het paasverhaal in een modern jasje, door koorleden samen met Harry Jaspers Focks geschreven, met hedendaagse popliedjes omlijst en gebaseerd op The Passion van TV. Een toegankelijk verhaal dat alle hedendaagse maatschappelijke thema’s raakt en die je laat nadenken over hoe je nu eigenlijk zelf met keuzes tussen goed en kwaad omgaat. Of is het niet altijd goed of kwaad?

De voorstelling zal muzikaal begeleid worden door een ‘live’-band die voornamelijk bestaat uit Zeewoldenaren: de gebroeders Willem en Martin Hoving zorgen voor het toetsenwerk en basgitaar, Ineke Meijer begeleidt bij verschillende nummers op dwarsfluit, Mike Kerkhoven is verantwoordelijk voor het ritmewerk, Guido Roorda speelt gitaar en Michaël Terlouw de saxofoon.

Door middel van de live begeleiding, het toneelspel en de pakkende, veelzeggende liedjes, hoopt Voice ook nu weer een prachtige voorstelling neer te zetten, dat eer doet aan het paasverhaal, maar ook het leven van alledag en iedereen weergeeft.

Kaarten zijn uitsluitend nog te bestellen voor de Matineevoorstelling van 15.30 uur via kaartverkoop@voicezeewolde.nl

We hopen jullie allemaal te zien op 13 april! Tot dan.

  

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: