Voice in actie voor de Rabo ClubSupport-actie!

Het is alweer enige tijd geleden dat Voice met het project ‘Voice with Passion’ hoge ogen gooide. Wat was het een feest om zoveel enthousiaste mensen al die mooie passievolle liederen te zien zingen voor zo’n groot publiek! Het publiek heeft ook deze keer weer massaal laten weten het optreden van Voice zeer te hebben gewaardeerd!

Dat Voice vocaal veel te bieden heeft, heeft zij door de jaren heen elke keer weer bewezen, maar dat zij ook in vele soorten muziek thuis is, wist u misschien nog niet. Het serieuzere werk hebben zij die laatste keer met verve op het podium gebracht, maar ook als het gaat om de wat vrolijkere en meer hedendaagse pop- en rockmuziek, heeft Voice heel wat in haar mars. Het repertoire van Voice is en blijft zeer breed.

Om dat ook zo te houden is er wel elke keer weer een nieuwe uitdaging nodig met de daarbij behorende nieuwe muziek en dat kost geld. Vandaar dat Voice ook nu weer deel zal nemen aan de Rabo ClubSupport actie. Door middel van het geld dat daarmee binnengehaald wordt, kan er weer nieuw repertoire aangeschaft worden en kan er in de toekomst weer een mooi avondvullend concert gegeven worden.

Stemmen kan t/m 27 september. Kunnen wij rekenen op jouw stem?

Hoe kun je stemmen? (Je kunt 3 stemmen uitbrengen)

Stemmen kan middels de Rabobank app óf via de website, zie hieronder het stappenplan.

  1. Door op deze link te klikken word je verwezen naar de Rabobank ClubSupport pagina
  2. Klik op de knop ‘stem nu’
  3. Log in met je Rabobank account
  4. Bekijk op welke clubs je een stem wilt uitbrengen
  5. Verstuur de stemmen
  6. Je hebt gestemd, namens Voice hartelijk dank!