Wie zijn wij

Voice is een meerstemmig, oecumenisch, gemengd koor voor alle leeftijden. Naast liturgische liederen zingen wij ook Nederlandstalig, pop en musicals.

Het koor is ruim 30 jaar geleden opgericht als jongerenkoor maar inmiddels meegegroeid tot een middenkoor. Vanaf het begin staat plezier in het zingen centraal. Wel wordt er inzet gevraagd van koorleden om de nummers op een hoog niveau ten gehore te kunnen brengen.
Met een gezellige sfeer en een gezonde prestatiedrang, zoeken wij een goede balans om de passie voor het zingen uit te dragen tijdens onze optredens.

Voice bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen die telkens weer een nieuwe uitdaging aan willen gaan om zichzelf als groep, maar ook individueel, verder te ontwikkelen.

Naast het wekelijks met elkaar zingen, koffie drinken in de pauze en een borrel drinken na afloop, halen we ook veel plezier uit de extra activiteiten die we met elkaar doen. Zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse BBQ, het koorweekend, peren/appels plukken, fietsen etc. Hierdoor ontstaat meer saamhorigheid en leert iedereen elkaar steeds beter kennen.