Nieuwe dirigent voor koor Voice

Het Zeewoldens koor `Voice´ heeft in Hester Keekstra een nieuwe dirigent gevonden. Hester is, sinds de oprichting van dit koor in 1985, de achtste dirigent die dit gemengde oecumenische koor muzikaal verder helpt groeien. Na haar opleiding docent muziek is Hester dit jaar koordirectie gaan studeren aan het Utrechtse Conservatorium. Daarnaast is ze verbonden aan o.a. het Zeewoldense AMVZ, het paasverhaal Zeewolde en het Zeewoldense VocalFlavor. Tijdens de Rooms Katholieke Kerstnachtdienst in Open Haven (23.00h) beleeft Hester haar vuurdoop in Zeewolde. U bent van harte uitgenodigd deze dienst bij te wonen.

Afgelopen twee zaterdagen kon het koor onder leiding van Hester al proefdraaien tijdens kerstoptredens in het woonwarenhuis Nijhof te Baarn. Het brede kerstrepertoire kon rekenen op veel waardering van het winkelende publiek. Ook de begeleiding van het koor op piano, door Hester´s vader Ido Keekstra, viel bij publiek en koor erg in de smaak. Het koor is dankbaar met de komst van Hester en verheugt zich op vast en zeker een aantal mooie concerten en optredens onder leiding van dit muzikale multitalent. Zeker weten dat u nog veel van hen gaat horen!

Méér informatie over oecumenisch koor Voice vindt u op https://www.voicezeewolde.nl/. Of volg Voice via Instagram, X,of  Facebook.