Oktober – Open Repetitiemaand bij Voice

In de maand oktober houdt oecumenisch koor Voice open repetities. Dit betekent dat zangers en zangeressen of iedereen die gewoon zin heeft om te zingen, iedere donderdagavond in oktober van 20.00 – 22.00 uur mee kunnen doen met Voice op hun wekelijkse repetitie in ontmoetingscentrum Open Haven.

Voice bestaat al zolang als Zeewolde zelf en kent een trouwe club leden die met plezier optredens verzorgt in Zeewolde en daarbuiten. Voice treedt graag op in kerkdiensten maar geeft ook regelmatig optredens daarbuiten met verschillend repertoire. Daarnaast kent Voice de traditie om eens in de twee jaar zelf een wat groter project op te pakken. Vorig jaar was dat het succesvolle project ‘Family & Friends’ dat in de Kluit werd afgerond met drie uitverkochte concerten en veel lof heeft gekregen van de bezoekers en de lokale media. Voor volgend jaar heeft Voice weer een mooi project in de steigers staan: ‘Voice with Passion’. Dit zal op zaterdag 13 april worden opgevoerd en beloofd een waardige opvolger te zijn van het laatste concert.

Kortom; heb je zin in zingen en ben je nieuwsgierig geworden naar wat Voice zoal doet, kom dan gezellig langs op de donderdagavonden in oktober vanaf 20.00 uur in Open Haven.