Open repetities Voice: 3 en 10 november 2022

In de maand november houdt oecumenisch koor Voice op meerdere donderdagen open repetities voor potentiële nieuwe leden. Zowel op 3 als 10 november stelt Voice haar repetitie open voor iedereen die zin heeft om eens kennis te maken met een heel gezellig koor dat ook nog eens leuk kan zingen!

Voice repeteert van 20.00 tot 22.00 uur in ontmoetingscentrum Open Haven en bij deze is iedereen van harte uitgenodigd om eens lekker mee te komen zingen!

Om een idee te krijgen wie zij zijn: Voice is een koor dat al ruim 35 jaar bestaat en nog steeds met veel plezier optredens verzorgt in verschillende kerkgemeentes in Zeewolde en daarbuiten, maar ook regelmatig met een avondvullend concert op de bühne komt waarbij de hedendaagse popmuziek de boventoon voert.

In de aankomende periode hebben zij weer een mooi kerstprogramma voor de boeg, door hun medewerking te verlenen aan diverse kerstvieringen en het geven van kerstoptredens bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn.

Natuurlijk zijn Kerst en Pasen periodes waar Voice zich van haar muzikale kant laat zien, maar ook daaromheen heeft Voice meerdere projecten gedaan. Zo was er in april 2019, vóór de corona-periode, nog het zeer succesvolle ‘Voice with Passion’ dat volle zalen trok. Inmiddels zijn er alweer nieuwe plannen in de maak voor het volgende concert.

Ondanks de afgelopen corona-periode is Voice als koor blijven bestaan en zijn zij vrijwel compleet gebleven. Dat zegt wel iets over deze bijzondere club!

Wil jij daar wel eens getuige van zijn, kom dan geheel vrijblijvend langs op donderdagavond 3 of 10 november aanstaande, dan zorgen zij voor een leuke goodiebag!

Voice heet eenieder van harte welkom!