Stem op jouw favoriete Voice nummer!

Gaat Voice jouw favoriete nummer(s) zingen?

Inderdaad, jij mag meebeslissen welke nummers Voice bij het volgende concert gaat zingen… maar hoe dan?

Zaterdag 13 juni 2020 gaat Voice twee keer een concert geven in De Verbeelding in Zeewolde en daar zal zij een aantal van de beste liedjes uit het repertoire van ruim 30 jaar Voice laten horen. De Verbeelding wordt dan, à la het Top-2000 café, omgetoverd tot het Voice Midsummer Café!

Voor het samenstellen van de lijst met liedjes roepen we de hulp van jullie als publiek in: stem op jouw favoriete nummers en misschien gaan we die dan wel zingen op zaterdag 13 juni.

Wanneer je hieronder uit de lijst van 60 nummers jouw eigen top 5 samenstelt, heb je jouw stem laten gelden voor het repertoire van het Midsummer Café concert. De 20 meest gekozen liedjes zullen dan door Voice gezongen worden tijdens het Midsummer Café concert!

Stem snel, roep iedereen die je kent op om ook te stemmen via onze Facebook-pagina of andere communicatiemiddelen en hou 13 juni alvast vrij in je agenda…

Heel graag tot ziens bij het Midsummer Café van Voice! Stem via onderstaande knop en kies jouw top 5! Je kunt stemmen tot uiterlijk 15 februari.

De mogelijkheid om te stemmen is voorbij. Hartelijk dank aan iedereen die zijn/haar favoriete Top 5 heeft doorgegeven.