Voice collecteert voor Prins Bernhard Cultuur Fonds

Voice gaat deze week weer collecteren voor het Prins Bernhard Cultuurfonds!
Help cultuur en natuur dichtbij door de collecte van het PBCF te steunen!

Deze week voert het PBCF actie voor lokale cultuur- en natuurorganisaties. Honderden koren, theaters, musea, muziekverenigingen en natuurorganisaties doen ook dit jaar weer mee. Samen spelen ze een belangrijke rol om dorpen en buurten bruisender te maken en Voice heeft daar de afgelopen 35 jaar ook haar steentje aan bijgedragen.

In de afgelopen tijd heeft Voice helaas weinig van zich kunnen laten horen, maar daar zal na de corona-tijd verandering in komen: Voice bestaat dit jaar 35 jaar en gaat daarom weer een groots jubileumconcert geven!

Door middel van de giften aan het PBCF is het mogelijk om dit concert zo neer te zetten dat er ook een groot publiek aanwezig kan zijn om van al het moois van Voice te genieten. De digitale collecte die deze week wordt gehouden kan daarbij het verschil maken voor veel cultuurorganisaties. Uw gift is daarom méér dan welkom. 

Via deze link kun je een bedrag overmaken tot uiterlijk 4 juni 2021. Het gehele bedrag komt ten goede van Voice. Alvast hartelijk dank!