Voice met Family&Friends band

Naast gastoptredens van familie en vrienden zal oecumenisch koor Voice tijdens het concert op 18 november in Theater De Kluit muzikaal begeleid worden door een echte Family & Friends band. Voice heeft als doelstelling om een mooie voorstelling neer te zetten ‘voor én door’ vrienden, familie, oud-Voice leden of jarenlange fans. Ook de band is hieruit samengesteld. Pianist is Jasper van der Deen, vriend en studiemaatje van dirigent Tim Breel. Als drummer is Mike Kerkhoven aangeschoven, broer van een koorlid én oud-Voice lid. Daarnaast hebben ook de broers Willem en Martin Hoving een plekje in de band als pianist en bassist. Beiden zijn oud-Voice leden en hebben Voice bij vele optredens en concerten mogen begeleiden.

Het Family & Friends concert beloofd een muzikale, gevarieerde en gezellige voorstelling te worden. De avond wordt gepresenteerd door Inge Joldersma, die het koor inmiddels ook al jaren een warm hart toedraagt.

Via pr@voicezeewolde.nl zijn kaarten á € 7,50 te bestellen voor de middagvoorstelling van 15:00 uur of voor de avondvoorstelling van 18:30 uur of 21:00 uur.