OPEN REPETITIE 8 EN 15 FEBRUARI 2024

Benieuwd of zingen in een koor iets voor jou is? Dan is dit je kans! Op donderdag 8 en 15 februari 2024 kun je gratis twee repetities (20.00 – 22.00 uur) bijwonen. Gewoon om de sfeer te proeven of om te ontdekken of meerstemmig zingen (in één van de vier stemgroepen) bij je past. Misschien haal je er wel net zoveel energie uit als de huidige 35 koorleden! Wees welkom op één of beide open repetitieavonden. Wij repeteren wekelijks in Open Haven, Kerkplein 8, Zeewolde!

Zingen doen we al best lang. We hopen volgend jaar ons 40ste jubileum te vieren met een spetterend jubileumconcert. Zo’n groot concert staat dan compleet in het teken van één thema, bijvoorbeeld musical, klassieke stukken, the Passion, muziek van de band Queen of het ‘betere’ kleinkunstrepertoire van Nederland. Maar door het jaar heen geven we ook kleinere optredens. We zijn te beluisteren tijdens kerkdiensten in Open Haven bij de Rooms Katholieke kerk of de Protestantse Gemeente Zeewolde, op kerstmarkten, tijdens de Havendagen en wie weet dit jaar ook in het kader van de festiviteiten rondom 40 jaar Zeewolde!

Tijdens onze optredens en repetities worden we begeleid door een piano. Tijdens concerten krijgen we meer muzikale ondersteuning: van een (begeleidings)band tot een symfonieorkest. Grote concerten vragen ook om bijzondere locaties, zo heeft Voice diverse concerten gegeven in The Lux, De Kluit, maar ook in een botenloods. Voor ons 25ste jubileum hebben we zelfs een uienschuur omgebouwd tot theater. Niks is ons te gek..:-)

Benieuwd? Kom dan gewoon een avondje gezellig met ons repeteren. Ons doel is immers: met enthousiasme zingen, muziek maken en een verhaal vertellen aan ons publiek! Daar pas jij vast ook heel goed bij. Zien we jou op 8 en 15 februari?

Meer informatie kun je vinden op onze website, Facebook, X, Youtube of Instagram.